🐾 Домашните любимци са добре дошли! 🐾

🐾 Домашните любимци са добре дошли! 🐾

Разбираме, че домашните любимци са част от семейството, и затова с радост обявяваме, че хотел Кириос е рай за домашни любимци! Нестнали в сърцето на Несебър, нашият очарователен хотел не само предлага зашеметяващи гледки и безподобно гостоприемство, но и отваря вратите си за вашите обичани домашни любимци.

Без значение дали пътувате с игриво куче, можете да бъдете сигурни, че вашето пухкаво приятелче ще бъде отгледано с най-голямо внимание и грижи по време на престоя ви. От просторни помещения до определени зони за домашни любимци, сме внимателно проектирали нашите пространства, за да осигурим комфортно и приятно преживяване и за вас, и за вашето четирикрако приятелче.

Изследвайте очарователните улици на Несебър с вашия домашен любимец до вашето странично, като знаете, че ви очаква уютно пристанище в хотел Кириос. Разтоварете се в нашите удобни стаи или просто се наслаждавайте на слънцето на нашата тераса, която е домашен любимец.

В хотел Кириос вярваме, че почивките трябва да се споделят с всички членове на семейството, включително и с пухкавите. Преживейте перфектното съчетание от роскош, комфорт и гостоприемство за домашни любимци в хотел Кириос в Несебър.

Запазете своя престой днес и се отправете на незабравимо пътешествие с вашия обичан домашен любимец до вашето странично!